YUNIKU

DE EYEVOLUTIE VAN 3D

’s werelds eerste 3D-maatwerkbril waarbij het zicht van de drager centraal staat.

Ervaring leert dat niet iedereen dezelfde maat nodig heeft, zeker voor een bril. Te veel factoren spelen een rol. Bovendien is een bril niet meer louter een gebruiksvoorwerp. Steeds vaker is hij een uiting van de look, levensstijl, persoonlijkheid, creativiteit en zelfs de gemoedstand van de drager. Daardoor stijgt de vraag naar maatwerk, en de recente vooruitgang in 3D- printing speelt daar mooi op in.

Revolutionaire aanpak
Een 3D-bril op maat is volledig aangepast aan uw gezicht en gezichtsvermogen. Een gewone bril kan slechts gedeeltelijk op maat gemaakt worden. Het montuur en de pasvorm staan vast, en de glazen moeten daaraan aangepast worden. Yuniku daarentegen hanteert een revolutionaire aanpak waarbij het gezichtsvermogen en niet het montuur centraal staat. Eerst worden uw visuele behoeften en gelaatstrekken geanalyseerd. Geavanceerde 3D-software berekent de ideale positie van de glazen ten opzichte van uw oogverhoudingen, en vervolgens wordt op basis van die unieke glasparameters een montuur op maat geprint met behulp van geavanceerde 3D-technologie. Voor het eerst profiteer je van de ultieme optische precisie, zonder in te boeten aan stijl of een aangename pasvorm.

Monturencollectie Yuniku
De eerste collectie Yuniku-monturen omvat 12 tijdloze designs in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen, aangevuld met de keuze uit hoogwaardige unifocale, progressieve of indoorglazen. De gebruikte materialen zijn biologisch compatibel, licht, schokbestendig en van topkwaliteit. De nieuwste modellen in de montuurcollectie bieden brildragers nog meer mogelijkheden om hun designerbril zo uniek te maken als zijzelf.