Welkom bij Optiek Peeters in Turnhout

Optiek Peeters in Turnhout is een familiezaak met de nodige ervaring en vakkennis. Wij bieden een totaalpakket, van oogmeting tot dienst na verkoop. Één ding staat vast: bij ons zijn jouw ogen in goede handen!

Familiezaak

Onze familiezaak werd opgericht in 1961 door André Peeters. Tijdens de afgelopen 54 jaar is onze winkel verhuisd van de Deken Adamsstraat naar de Oude Vaartstraat in Turnhout en werd zoon Luc Peeters – gediplomeerd opticien en contactlensspecialist – de zaakvoerder. Om een vlotte service en optimale nazorg te kunnen bieden, word je bij ons steevast verwelkomd door een uitgebreid team van vakspecialisten. Zo werken ook Lucs zus Rita (ook gediplomeerd opticien), zijn vrouw Greet en schoondochter Mieke mee in de zaak.

Vakwerk op maat

De kneepjes van het vak worden met andere woorden van generatie op generatie doorgegeven. De glazen worden ter plaatse en met de nodige precisie en zorg geslepen in ons atelier. Op die manier kunnen wij perfect maatwerk leveren. Ook de meeste herstellingen doen we zelf. Zo verzekeren wij een snelle dienst na verkoop.

Uitmuntende service

Wij streven naar tevreden klanten, en proberen iedereen dan ook zo goed mogelijk te helpen. Wij begeleiden je graag bij het uitzoeken van een montuur dat past bij jouw stijl en gezicht en nemen voldoende tijd om alles op maat af te werken. Ook van kinderbrillen hebben wij onze specialiteit gemaakt. Bovendien bieden wij eveneens voor lenzen een uitgebreide service, zoals een lensabonnement waarbij je voor een vaste prijs per maand zorgeloos lenzen kan dragen.

Kom zeker eens langs: wij zien je graag tegemoet!

 

Ons team

Ons team staat steeds voor je klaar met gespecialiseerd advies inzake optiek & contactlenzen.

Luc Peeters


Greet Van den Schoor


Rita Peeters


Mieke Van der Haegen


Sarah Jansen