Zakt je bril steeds af? Zo stop je het!

Zakt je bril steeds af? Zo stop je het!

Krijg jij ook kramp in je wijsvinger door steeds weer die afzakkende bril omhoog te duwen? Dan is de kans groot dat je bril niet meer goed afgesteld is! Wat kun je eraan doen?
 

Te los of te vast
Een niet goed afgestelde bril kan best vervelend zijn. Zo kan de stand van de neussteuntjes, de lengte van de veren of een vervorming van de bril na bv. een val een negatieve invloed hebben op het draagcomfort.

Zit je bril te los? Misschien zitten de veren niet goed achter je oren en glijdt de bril daarom makkelijker van je neus. Gebruik je je bril vaak als diadeem op je hoofd? Hou er in dat geval rekening mee dat de bril losser komt te staan.

Zit je bril te vast? Dan duwt de bril zichzelf naar omhoog om daarna tot vervelens toe af te zakken. Een goede bril mag je in principe niet voelen en mag zeker niet zorgen voor druk achter de oren of pijnlijke drukplekken aan de zijkanten van je neus.

Correcte afstelling

Wat de oorzaak ook is, allicht kan het vrij eenvoudig opgelost worden. Wij zullen de veren of neussteuntjes met plezier aanpassen zodat je bril niet meer afzakt en je terug een optimaal draagcomfort hebt! Zelfs een montuur zonder neuspads of neussteuntjes kan perfect afgesteld worden: in dat geval wordt het montuur lichtjes verwarmd zodat het afgesteld kan worden op maat van jouw unieke gezichtsvorm.

Aarzel niet om langs te komen en wij doen het nodige om jou het meest optimale zicht en draagcomfort te bieden!

Laatste nieuws