Helder binnen, donker buiten. Zie het licht!

Helder binnen, donker buiten. Zie het licht!

Zijn je ogen gevoelig aan licht of ben je het beu om telkens weer te moeten switchen tussen je gewone bril en je zonnebril op sterkte? Dan zijn fotochrome of meekleurende glazen de ideale oplossing!
 

Van licht naar donker en omgekeerd
De benaming verklaart alles: meekleurende glazen veranderen van kleur al naargelang de ultraviolette lichtomstandigheden. Deze overgang gebeurt automatisch dankzij een innovatieve en hoogtechnologische coating die bestaat uit speciale, UV-gevoelige molecules die zich aanpassen aan het UV-licht.

Stap je van binnen naar buiten in het zonlicht? Dan kleuren de glazen donker en bieden ze een optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling. Hoe feller de zon schijnt, hoe donkerder het glas wordt. Stap je van buiten naar binnen? Dan worden de glazen weer transparant en heb je een helder en ongekleurd zicht. Je hebt dus eigenlijk 2 brillen in één!

Snel en efficiënt
De kleur van je brillenglazen begint zich heel snel aan te passen aan de veranderende lichtomstandigheden. De overgang van licht naar donker gebeurt ook gelijkmatig en over de volledige oppervlakte van het brillenglas. Hoe je je hoofd ook draait of keert: je krijgt zowel binnen als buiten telkens weer het meest optimale en comfortabele zicht.

Heel wat voordelen
Twijfel je of je wel in aanmerking komt voor fotochrome, meekleurende brillenglazen? Niet nodig: deze glazen passen in elk montuur en zijn compatibel met elk type bril. Je kunt voor de kleur van de brillenglazen trouwens kiezen uit 3 natuurlijke kleuren: zilvergrijs, bronsbruin of smaragdgroen. Dat je met dit type glazen niet meer hoeft te switchen tussen je dagelijkse bril en je zonnebril op sterkte is natuurlijk mooi meegenomen, zo heb je altijd de perfecte bril op je neus die je een optimaal zicht én een optimale bescherming biedt!

Laatste nieuws