5 redenen waarom een bril dragen geweldig is!

5 redenen waarom een bril dragen geweldig is!

Wil je graag een optimaal zicht, maar heb je wat vooroordelen over het dragen van een bril? Helemaal niet nodig, dit zijn alvast 5 redenen waarom een bril écht wel geweldig is!


5 gewéldige redenen:

1. Eyecatcher

Een bril is hoe dan ook een eyecatcher. Het zet je unieke gezichtskenmerken niet alleen in de kijker, je kunt het ook perfect als fashionable accessoire dragen en zo je persoonlijke look of outfit mee afwerken.

2. Minder geïrriteerde ogen

Wist je dat je met een bril in de meeste gevallen minder last hebt van hooikoorts of droge en geïrriteerde ogen? Dat komt omdat er geen vuil of stof kan vastzitten tussen je ogen en de bril, iets wat met contactlenzen soms wel kan gebeuren.

3. Intelligente en sexy look

Vind je een bril saai en ouderwets? Think again, een bril is helemaal hip en geeft je een intelligente én sexy look. Brildragers worden meestal geassocieerd met een verstandige, stabiele en slimme persoonlijkheid. En bovendien maakt een bril jou sexy: omdat je ogen wat verstopt liggen achter je bril, moet iemand die graag in jouw ogen wil kijken, wat meer moeite doen. Je geeft niet meteen een inkijk in je persoonlijkheid en dat maakt jou mysterieus, geheimzinnig… en sexy.

4. Weinig onderhoud

Een bril heeft erg weinig onderhoud nodig. Het volstaat om je bril proper te maken met een microvezeldoekje, zo kun je de beschermlaag niet beschadigen en kun je langer genieten van je optimale zicht.
Is je bril écht heel vuil door bv. zand of stof, maak hem dan eerst nat met lauw water. Afdrogen doe je best met een katoenen handdoek of zakdoek.

5. Perfecte camouflage

Last but not least: een bril is het ideale camouflagemiddel om opkomende walletjes na een avondje uit optimaal te verdoezelen.. Reden te meer om alsnog voor een bril te kiezen… en de aankoop te vieren met een avondje uit!

Laatste nieuws